Bedrijfsinzicht – Insight™

Een externe kijk is een gezonde reflex

U komt er niet toe omwille van tijdsgebrek of u wenst eens een frisse invalshoek op de zaak: een externe kijk op de werking van een bedrijf is een gezonde reflex.

Gebaseerd op gezond boerenverstand en tientallen jaren ervaring met het verbeteren van de werking van bedrijven heeft Thenable een analyse ontwikkeld die op een korte termijn en op een zeer kostefficiënte manier een no-nonsense totaalbeeld geeft van de werking van een bedrijf: wat draait goed, wat is voor verbetering vatbaar en hoe begin ik daaraan?

Van de verkoop over interne werking tot en met uw operationele uitvoering; meer dan 40 gekende pijnpunten worden door verschillende experten ter zake geanalyseerd én indien nodig bevrucht met een oplossing.

Na een beperkte doorloopperiode van zo'n 3 weken beschikt u over een duidelijk gedocumenteerd overzicht van de zwakke en sterke punten. Mogelijke opties, acties en consequenties worden meegegeven zodat u direct aan de slag kan. Daarenboven beschikt u over gemeten waarden, zodat u ook in de toekomst op een objectieve manier de evolutie van uw acties – en bij uitbreiding uw organisatie – kan meten.

Wenst u daarna nog verder geholpen te worden door ons in de uitvoering van sommige oplossingen? We staan voor u klaar.

Het resultaat is overzicht én inzicht in de organisatie van uw bedrijf; geen wonder dat we deze analyse Insight™ hebben genoemd.

Illustrative photo
Onze aanpak
Hier een korte uitleg. Hier een korte uitleg.
Doe de test
Hier een korte uitleg. Hier een korte uitleg.
Stel je plan samen
Hier een korte uitleg. Hier een korte uitleg.
© Cools Concepts 2012