Expertise Domeinen

Bedrijfsorganisatie

Waar het bij Thenable allemaal om draait is de bedrijfsorganisatie. Een goed werkende organisatie is de beste garantie op een maximale winstrealisatie. We begeleiden dan ook vele KMO's en grotere bedrijven in het bereiken van die winst door middel van organisatieverbetering. Neem gerust een kijkje bij onze oplossingen of cases, en als u daar een goed gevoel bij krijgt kan u ons altijd in alles vertrouwen rechtstreeks contacteren.

Analyse Structurele werking

Een snelle en kost efficiënte analyse van uw bedrijf, afdeling of project; zo kan U Insight™ het beste omschrijven. Deze gelauwerde unieke aanpak zorgt ervoor dat u beschikt over een duidelijke stand van zaken, remediërende acties en mogelijke resultaten. Dit alles gebeurt binnen een volledig meetbaar kader teneinde toekomstige evoluties af te kunnen toetsen.

Bedrijf in moeilijkheden

Sinds enige tijd beschikt België over een realistische wettelijke oplossing voor bedrijven in moeilijkheden. Thenable is toonaangevend in praktische en bedrijfs-organisatorische begeleiding binnen het kader van een WCO. Deze begeleiding gebeurt altijd in samenspraak met uw juridische en financiële partners.

Begeleiding bij verkoop en aankoop van bedrijven

Vanuit het aspect bedrijfsorganisatie begeleiden wij in aankoop en verkoop van bedrijven. We werken hier steeds nauw samen met verschillende partijen teneinde u op alle vlakken heel praktisch te kunnen voorzien van alle benodigde specialisten. Onze aanpak is er een die gezond verstand koppelt aan strategie en menselijke coaching niet uit het oog verliest. Overweegt u te verkopen of te groeien door de overname van een bedrijf? Contacteer ons in alle vertrouwen.

Opvolging vennootschappen voor banken, aandeelhouders & Venture Capitalists

Buiten risico-analyses op vlak van organisatie en structuur binnen het kader van eventuele overnames, heeft Thenable ook een dienstverlening ontwikkeld die toelaat de interne structuur en organisatie van een bedrijf onafhankelijk op te meten en te volgen. Gezien het confidentieel karakter van deze aanpak, gaan we hier graag dieper op in tijdens een vrijblijvend gesprek.

© Cools Concepts 2012