Geschiedenis

Ervaring in bedrijfsorganisatie

Toegevoegde waarde

De onstaansreden van Thenable was er één van toegevoegde waarde, toegevoegde waarde van mensen. Het is alweer 7 jaar geleden dat een handvol mensen het inzicht hadden dat "consultancy" zich moest ontdoen van zijn negatieve connotatie; advies & dienstverlening bieden is immers meer dan het neerleggen van theoretische modellen en ingewikkelde documenten. Het is daar en dan dat Thenable werd geboren met als doel échte toegevoegde waarde in de vorm van praktische oplossingen aan te bieden aan bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan externe kennis, kunde & tijd.

Voldoening

Ook wij zijn mensen. De voldoening van een geslaagd project en de verhoging van de levenskwaliteit van een bedrijf (en zijn werknemers) stuwen ons steeds verder om in onze job met passie en inzet te volharden. Het mag ook niet verbazen dat een goede relatie met onze klanten dan ook een hoeksteen is in onze samenwerkingen. Heel vaak blijven we, ook jaren later, dicht persoonlijk verbonden met de bedrijven en de mensen waar we ooit de kans kregen mee te bouwen aan hun succes.

Leven

Het leven bestaat uit vallen en opstaan; als zelfstandige ondernemers hebben we dit zelf ook meerdere malen mogen ondervinden. Deze persoonlijke, menselijke ervaringen geven ons het inzicht en de mogelijkheid om ook u, met begrip voor elke situatie, te ondersteunen.

© Cools Concepts 2012