Overzicht en rapportering

Meten is weten, en dan?

Om uw bedrijf op de goede koers te laten varen, heeft u informatie nodig waarop u kan rekenen. Informatie die niet alleen 100% betrouwbaar is, maar ook relevant voor uw business, uw strategie en uw markt.

Alvorens deze informatie in te zamelen, begint het al bij het definiëren van welke informatie u exact nodig hebt. Zo is het inderdaad nuttig om te zien welke winst u periodiek draait, maar weet u ook in welk departement of in welk gedeelte van het proces meer of minder winst zit? Misschien zijn uw algemene verkoopscijfers zeer goed, maar berusten zij op enkele grote deals en is er een structureel gevaar in één regio? Uw stockwaardering zit goed tov uw verkoop, maar welke producten blijven staan en laten uw geld slapen of kosten u intresten op uw straight-loans?

Thenable staat u bij in het creëren van een overzichtelijk dashboard van relevante informatie voor uw bedrijf. Deze business-intelligence oefening helpt om makkelijker en sneller op een periodieke basis problemen te spotten en deze op tijd te kunnen oplossen. Daarenboven zorgen we samen voor inzicht in waar de informatie wordt opgehaald zodanig dat u de grootst mogelijke zekerheid hebt over de correctheid van uw cijfers: zo creëert u tijd om te leiden, niet te lijden.

Illustrative photo
© Cools Concepts 2012