Wie zijn wij

Ervaring in bedrijfsorganisatie

Thenable is een platform dat bestaat uit een groep ervaringsdeskundigen op het vlak van bedrijfsorganisatie. Zij staan ten dienste van bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan onafhankelijke specialisten en generalisten. Consultancy, Interim-Management & Project-Management zijn de meer markt-eigen termen die kunnen gebruikt worden om Thenable's pallet van dienstverlening te omschrijven.

Competenties

Met jaren ervaring binnen een waaier van sectoren en competenties, ondersteunen onze consultants niet enkel hun klanten, maar ook mekaar in het vinden van de gepaste oplossing voor elk probleem. Dit gebeurt tijdens projecten, op momenten van noodzaak, maar we vinden deze continue uitwisseling van ervaring en competenties ook terug op bvb de frequente interne kennis-sessies. Continue bijschaving van kennis en kunde is immers cruciaal om het kwaliteitsniveau dat Thenable nastreeft te kunnen blijven aanbieden.

Oplossingen

Verder geloven we dat elk probleem of elke uitdaging uniek is en zijn eigen oplossing behoeft. Juist daarom biedt Thenable niet enkel de juiste mensen, maar vooral de kracht van gemixte ervaringen die de diversiteit van de probleemstelling volledig kan dekken.

U

En dan bent u er natuurlijk ook nog zelf, met ùw mensen. Thenable is er om u te ondersteunen en bij te staan in moeilijke momenten; de basiskennis van uw product, dienst en sector zit natuurlijk bij u, uw bedrijf en uw mensen.
Net deze symbiose van kennis en capaciteiten zorgt ervoor dat elk verhaal zijn successen kent...

© Cools Concepts 2012