Een organisatiescan
Een externe kijk, een gezonde reflex.

Een organisatiescan valt bij ons onder de noemer 'Re-Start', want dankzij een screening van uw organisatie, geven wij praktisch advies over de mogelijke pijnpunten.
Zo bent u klaar voor een stevige start voor de toekomst!

Re-Start

Are you ready for launch?

in 3, 2, 1

Analyse organisatie
.

Uw noden en vragen

Na een gedetailleerd introductiegesprek bepalen wij samen op welke gebieden en met welke expertise wij uw organisatie gaan analyseren. Wij werken dus op maat en volgens uw noden. Een correcte en accurate focus, dus.

Experten

Wij beschikken over een keur aan organisatie-experten, elk bedreven in zijn vakgebied. Naargelang de specifieke situatie van uw organisatie stellen wij een team samen om zo te voldoen aan uw noden.

Aanpak

Leren over uw organisatie doen we uiteraard best bij u ter plaatse. Gesprekken met u en uw medewerkers zijn hierin cruciaal. Maar we nemen tegelijk ook de tijd om de dagelijkse werking in haar realiteit, van dichtbij mee te volgen. We komen dus vooraf een modus operandi overeen waarin u zich het best kan vinden en zorgen samen met u voor een duidelijke interne communicatie.

Duurtijd

U mag rekenen op een gemiddelde doorlooptijd van 4 tot 6 weken.

Resultaat
.

Plan van aanpak

Onze experten consolideren hun advies in een overzichtelijk document. Daarin vindt u dus alle bevindingen met betrekking tot uw organisatie en noden, met praktisch uitvoerbare acties waarmee u direct aan de slag kan.

Uitleg en bespreking

Tijdens een uitgebreide vergadering nemen wij rustig de tijd om u door dit plan te loodsen. Alle experten zullen dan ook aanwezig zijn, zodat u bijkomende vragen onmiddellijk aan de juiste persoon kan stellen. Zit u daarna nog even vast of wenst u wat meer details? Wij blijven daarna ter beschikking voor bijkomende uitleg of advies.

Hoe begin ik hieraan?

Elk beschreven domein beschikt over praktische antwoorden op vragen zoals "waarover gaat dit?", "waarom moeten we dit doen?" maar vooral "hoe begin ik hieraan?". Documenteren wat beter kan, is zeker een begin; maar weten hoe je dit pragmatisch kan oplossen, is een echte (re-)start!

Hoeveel kost dit
.

€4.300

Het volledige traject kost €4.300 exclusief BTW. Dit is een vaste prijs en dekt alle kosten van de experten, verplaatsingen, communicaties, enz. Geen verborgen kosten, duidelijke afspraken en onmiddellijk bruikbaar resultaat: daar gaan we voor!

KMO-Portefeuille

We zijn een geregistreerd dienstverlener van de KMO-Portefuille (Reg. Advies: DV.A241742). Dit helpt u om tot 30 % van deze kostprijs als steun te verkrijgen. Wij helpen u hier graag verder mee.

Praktisch
.

Voor wie

De Re-start analyse is specifiek ontworpen ter ondersteuning van KMO's van 5 tot 50 personen. Is uw bedrijf of organisatie van een andere grootorde of zit u met een specifieke nood? Neem dan gerust een kijkje op onze homepage of 365 Graden Business Coaching (KMO).

Hoe start ik?

U start gewoon door contact op te nemen met ons. Een initieel gesprek in alle vertrouwen waarin u met al uw vragen bij ons terecht kan. Wij zijn bereikbaar telefonisch, via e-mail of via onze contactpagina.

Na dit inleidende, informatieve contact organiseren wij een gedetailleerd introductiegesprek. Samen met onze relevante experten bespreken wij met u uw huidige situatie, de breekpunten en de toekomstopties.

Wanneer moet ik beslissen

U beslist pas ná het introductiegesprek. Tot dan is alles vrijblijvend en dus kostenvrij. Dit geeft zowel u als ons de tijd om te beslissen of de analyse een reële toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

Klaar voor een introductiegesprek?
Kom rechtstreeks in contact met onze organisatie-expert
Willem Billiet
+32 2 465 48 20
Willem.billiet@thenable.com