enable

/ɪˈneɪb(ə)l,ɛˈneɪb(ə)l/
verb
present participle: enabling

1. give (someone) the means to do something; make it possible
2. in staat stellen; gelegenheid geven; inschakelen

Wie zijn wij?

Thenable is een platform dat bestaat uit een groep ervaringsdeskundigen op het vlak van bedrijfsorganisatie. Zij staan ten dienste van bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan onafhankelijke specialisten en generalisten. Met jaren ervaring binnen een waaier van sectoren en competenties, ondersteunen onze experts niet enkel hun klanten, maar ook mekaar in het vinden van de gepaste oplossing voor elk probleem. Continue bijschaving van kennis en kunde is immers cruciaal om het kwaliteitsniveau dat Thenable nastreeft, te kunnen blijven aanbieden.

Verder geloven we dat elk probleem of elke uitdaging uniek is en zijn eigen oplossing behoeft. Juist daarom biedt Thenable niet enkel de juiste mensen, maar vooral de kracht van gemixte ervaringen, die de diversiteit van de probleemstelling volledig kan dekken. Thenable focust op het bieden van pragmatische oplossingen. Advies moet niet enkel correct en relevant zijn maar vooral uitvoerbaar. Elk bedrijf heeft een eigen oplossing nodig, geen kant en klare modellen die toepasbaar zijn op eender welk probleem. Wij bieden een heel praktische bijstand aan, gecombineerd met zakelijk inzicht en een doelgerichte aanpak.

En dan bent u er natuurlijk ook nog zelf, met uw mensen. Thenable is er om u te ondersteunen en bij te staan in moeilijke momenten; de basiskennis van uw product, dienst en sector zit natuurlijk bij u, uw bedrijf en uw mensen. Net deze symbiose van kennis en capaciteiten zorgt ervoor dat elk verhaal zijn successen kent.

Een goede relatie met onze klanten is een hoeksteen in onze samenwerkingen. Heel vaak blijven we, ook jaren later, dicht persoonlijk verbonden met de bedrijven en de mensen waar we ooit de kans kregen mee samen te werken.

Geschiedenis

De ontstaansreden van Thenable was er één van toegevoegde waarde, toegevoegde waarde van mensen. In 2006 besloot een handvol mensen dat consultancy zich moest ontdoen van zijn negatieve connotatie; advies & dienstverlening bieden is immers meer dan het neerleggen van theoretische modellen en ingewikkelde documenten. Het is daar en dan dat Thenable werd geboren met als doel échte toegevoegde waarde in de vorm van praktische oplossingen aan te bieden aan bedrijven die een tijdelijke nood hebben aan externe kennis, kunde en tijd.

De Enablers

Wij zijn steeds bereikbaar om naar uw verhaal te luisteren. Vertrouwen is de basis van een goed gesprek. We werken met een kernteam van 7 personen en beschikken daarnaast nog over 15 domeinexperten om u bij te staan bij al uw vragen of problemen.

No items found.
Join our team
Are you the next Enabler?
Vacatures

Wij kunnen u helpen met: